Loading...
Blog
27
01
2016

Hanenberg ABC verbindt zich aan de 10 km Wielenloop!

By admin 0

(Links J. van den Hanenberg en rechts E. Scholten)

De  organisatie van de Wielenloop is verheugd te kunnen melden dat Hanenberg ABC zich verbindt aan de 10 km van de Wielenloop die op 2e paasdag 28 maart 2016 zal plaatsvinden. Hanenberg ABC zal aantreden met 3 teams.

Een van de redenen om sponsor van de 10 km te worden is dat eigenaar John van den Hanenberg zich betrokken voelt bij het evenement. John is zelf een fanatiek loper en hoort ieder jaar tot de vaste deelnemers. Hij hoopt dat door de sponsoring zowel zijn bedrijf als de Wielenloop meer naamsbekendheid krijgen. “Het mooie van de Wielenloop is dat het kleinschalig is, gemoedelijk en dat je andere sporters ontmoet, jong en oud.”

ABCHanenberg_LOGO

Hanenberg ABC biedt onafhankelijk advies voor particulieren en bedrijven op gebied van hypotheken, verzekeringen,sparen,beleggen, lenen en pensioenen alsmede verzorgt het kantoor de administratie en belastingaangiftes voor bedrijven in het klein MKB bedrijf. Op een persoonlijke en professionele wijze worden uw zaken door het team van Hanenberg ABC behartigd. Bij Hanenberg ABC heeft u al uw zaken financieel vertrouwd onder 1 dak ondergebracht.

author: admin

Comment
0

Leave a reply