Loading...
Blog
25
02
2016

Goede doel 5e editie is: FUN2GO Fiets voor Cello

By admin 0

Het goede doel dit jaar is een bijdrage te leveren voor aanschaf van een fiets FUN2GO aan de Vrienden van Cello.

De stichting Vrienden van Cello wil financiële steun verlenen aan projecten en activiteiten die het leven van de cliënten veraangenamen. De stichting richt zich daarbij op zaken die niet uit de reguliere middelen gefinancierd (kunnen) worden of waarvoor de bestaande middelen ontoereikend zijn.

De Vrienden van Cello stellen zich ten doel datgene te bieden wat voor de ‘gemiddelde’ mens vaak vanzelfsprekend is, maar voor de cliënten van Cello anders slechts een droom blijft. Iets extra’s kunnen doen voor deze mensen – veelal met een verstandelijke en soms ook een lichamelijke beperking – dát is ons doel. We richten ons op zaken die anders niet haalbaar zijn en we doen dat om het leven van de cliënten van Cello nèt dat beetje aangenamer te maken. Kortom: het niet-vanzelfsprekende toch binnen handbereik te brengen.

Fiets fun2go

author: admin

Comment
0

Leave a reply