Loading...
Blog
06
03
2016

Raadhuys Makelaars sponsor van Kidsrun

By admin 0

De organisatie van De Wielenloop heeft op vrijdag 5 februari een sponsorovereenkomst voor de Kidsrun getekend met Raadhuys Makelaars te Rosmalen.

Raadhuys Makelaars wordt hiermee verbonden aan de Kidsrun welke plaats vind op 28 maart, oftewel tweede paasdag. De kidsrun bestaat uit een loop van 1 km en 3,5 km en staat open voor alle kinderen. Er zijn diverse redenen waarom Raadhuys Makelaars de kidsrun wil sponsoren. Met name om kinderen in beweging te brengen en dit ook in stand te houden. En natuurlijk, niet te vergeten, onze verbondenheid met Rosmalen.

‘Of wij zelf mee gaan doen? Dat moeten we nog maar even bekijken’ aldus Bram Backx, Lara Senders en Hêrold Kapteijns. ‘Wij zullen in ieder geval aanwezig zijn om het startschot voor beide afstanden te geven’

De organisatie van de kidsrun is een samenwerking tussen De Wielenloop,  vv OJC ROSMALEN en Sport Alliantie Rosmalen.   2 Studenten, Jasper Luijkx en Sven van Roekel,  van de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven volgen de opleiding Sports en Leisure Urban. Zij lopen stage bij Sport Alliantie Rosmalen. Vanuit hun stage-opdracht zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering van de kidsrun.  Hiervoor gaan ze actief naar alle basisscholen in de Groote Wielen om de kinderen te stimuleren mee te doen aan één van de afstanden, die we aanbieden

Raadhuys Makelaars verstaat zijn vak als geen ander en kan u helpen met aan- en verkoop alsmede taxaties van woningen (zowel nieuwbouw als bestaande bouw). Samen met Senders Advies en Consensus Echtscheiding & Mediation bieden wij het gemak van alles onder één dak.

 

Raadhuys Makelaars jpg

author: admin

Comment
0

Leave a reply