Blog
10
04
2019

Hardloopclinic Het Waare Huis

Op donderdagavond 18 april organiseren we in samenwerking met Run2day een hardloopclinic voor deelnemers van het Waare Huis Wielenloop. Deze hardloopclinic wordt aangeboden door evenementsponsor Het Waare Huis.

Op donderdag 18 april van 19.30 – 20.30 wordt de clinic georganiseerd door Hans Heirman, eigenaar van hardloopwinkel Run2day Den Bosch. De clinic is voor recreatieve hardlopers. Het is een actieve clinic waarbij je uitleg en tips over hardlopen krijgt, een loopscholing en advies over looptechniek. Vervolgens ga je ook samen met de groep een stuk van de route hardlopen.

De clinic is voor maximaal 10 deelnemers beschikbaar.

Hoe kun je deelnemen?

Als je wil deelnemen aan de clinic moet je ook deelnemen aan het Waare Huis Wielenloop op 22 april 2019. En kun je een mail sturen naar dewielenloop@gmail.com met daarin jouw naam en de afstand die je op 22 april gaat lopen. Vervolgens krijg je begin volgende week, uiterlijk dinsdag 16 april, bericht of je bent uitgeloot om deel te nemen aan de clinic.


author: Mike Scholten

Comment
0

Leave a reply