Blog
15
04
2019

Routes Het Waare Huis Wielenloop 2019

By admin 0

Zoals je van ons gewend bent kun je kiezen uit 4 afstanden tijdens het Waare Huis Wielenloop. Dit jaar hebben we echter 2 primeurs!

De route van de 10km is dit jaar vernieuwd. In plaats van de route langs het kanaal door het kanaalpark. Hebben we er dit jaar voor gekozen om de route door het nieuwe deel van de Groote Wielen, de Lanen, te laten leiden. En lopen we achter de Groote Wielenplas door de mooie natuur. Zo blijven we bij onze roots, de Groote Wielen, maar kunnen we toch een vernieuwende en afwisselende route aanbieden!

De 2e primeur is de 3,5km. Deze is sinds dit jaar omgedoopt door ’t Goudvisje FunRun. De route is weliswaar hetzelfde maar er zijn een vijftal obstakels toegevoegd die de deelnemers moeten afleggen. De 3,5km is voor kinderen tot 16 jaar.

Hieronder vind je de routes nog eens schematisch op een rij gezet! We zien je graag aanstaande maandag tijdens de 8e editie van Het Waare Huis Wielenloop.

’t Goudvisje FunRun 3,5 kilometer
Hoffspoor Notarissen 5 kilometer
Fysio Scholten 10 kilometer

author: admin

Comment
0

Leave a reply