Loading...
Blog
27
09
2019

Steun de Wielenloop met Rabo clubsupport!

Rabo clubsupport: steun de Wielenloop en stem!

Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs. Zij ondersteunen verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met hen. Dit doen zij middels de Rabo Clubsupport. Dit is een initiatief van de Rabobank waarbij zij ieder jaar een deel van de winst verdelen onder lokale verenigingen, stichtingen en clubs.

Dit jaar mag ook De Wielenloop deelnemen aan de Rabo ClubSupport. En het mooie is, jij kunt ons daar bij helpen.

Waarom?

De Wielenloop is een stichting die mensen in beweging zet. Dit doen we door ieder jaar een hardloopevenement te organiseren voor een brede doelgroep. We bieden verschillende afstanden, een laag deelnemerstarief en een aansprekend evenement. De Rabo ClubSupport kan ons helpen dit te blijven realiseren.

Hoe kan jij helpen?

Alle leden van de Rabobank kunnen van 27 september t/m 14 oktober 2019 hun stem uitbrengen en de Wielenloop steunen bij de Rabo ClubSupport. Ben je nog geen lid van de Rabobank? Vraag dan je lidmaatschap aan zodat je jouw stem kunt uitbrengen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag. Stem nu hier

Voorwaarden

  • Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.
  • Jouw stem is pas geldig als je ze alle 5 hebt uitgebracht.
  • Je kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op 1 vereniging/stichting.
  • Jouw unieke stemcode onthoudt op welke vereniging/stichting je je stem(men) hebt uitgebracht.
  • Tot en met 14 oktober 2019 kun je je stem uitbrengen of wijzigen.

Meer informatie over deze actie vind je terug op https://www.rabo-clubsupport.nl/s-hertogenbosch-en-omstreken/over-rabo-clubsupport

Zien we jouw stem tegemoet?


 

author: Mike Scholten