Sponsoren

Op tweede paasdag, maandag 22 april 2019, organiseren we de 8e editie van het jaarlijkse hardloopevenement Het Waare Huis Wielenloop in Rosmalen! Dit hardloopevenement is opgezet omdat wij zoveel mogelijk mensen in alle leeftijdscategorieën op een gezellige en in een ongedwongen sfeer in beweging willen krijgen. De Wielenloop is een sportief evenement voor iedereen die van hardlopen en gezelligheid houdt. De hardloopwedstrijd is uitgegroeid tot een populair sportief evenement, waarbij wij jaarlijks rond de 500 enthousiaste hardlopers mogen begroeten. Ruim 100 daarvan zijn kinderen.

 

Wij hopen in 2019 weer te groeien in deelnemersaantal en verwachten dan rond de 600 deelnemers. Ook op 22 april 2019 willen wij alle deelnemers weer een mooie en sportieve dag bieden. Wij doen dit met een groep enthousiaste vrijwilligers. Ook een vrijwilligersorganisatie zoals de onze, heeft zich aan gemeentelijke regels te houden om de veiligheid van de deelnemers te garanderen. En dit brengt veel kosten met zich mee.

 

Doet u mee?
Om ervoor te zorgen dat wij wederom De Wielenloop kunnen aanbieden zoeken wij op allerlei manieren naar extra inkomsten om de kosten te dragen. Eén daarvan is sponsoring.

 

Wij nodigen u van harte uit om via sponsoring deel te nemen aan het evenement. U steunt De Wielenloop en alle deelnemers met uw sponsoring, u kunt zelf als sponsor gratis deelnemen aan de loop én u heeft de mogelijkheid om volop extra naamsbekendheid te creëren. Wij bieden u vijf verschillende sponsorpakketten. Welke dit zijn leest u in ons Sponsoroverzicht.

 

Wij hopen dat u net zo enthousiast als ons bent om in 2019 dit gezellige evenement te laten doorgaan. ? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Naam Bedrijf

Uw bericht